Aanrader

Trail Alsace Grand Est by UTMB

" 27 evenementen over de hele wereld maken deel uit van het UTMB World Series circuit in 2023 en bieden lopers de kans om een buitengewoon avontuur te beleven. Kom en maak deel uit van de opwinding en steun lokale en internationale lopers! "

Ondersteund door het Collectivité européenne d'Alsace en de Région Grand Est is de Trail Alsace Grand Est by UTMB terug voor de tweede editie. Dit evenement biedt lokale lopers van alle niveaus, maar ook internationale lopers die de regio willen ontdekken, de kans om een unieke reis door de tijd, kastelen en wijngaarden te beleven en hun zoektocht naar de UTMB World Series Finals te beginnen. Lopers kunnen beginnen aan een ridderlijke tocht door de Vogezen, waarbij ze versterkte kastelen en pittoreske dorpjes ontdekken langs paden waar de natuur zowel wild als ongerept is voordat ze hun avontuur beëindigen op de wallen van Obernai, een van de "Mooiste Ommetjes van Frankrijk". Programma DETAILED HERE

Aanvullende info
  • Tarieven : Gratis voor het publiek
  • Soort evenement, expositie : Evènement sportif
  • Plaats/Begin van het evenement : Parking des Remparts

Openingstijden en -data kunnen door omstandigheden wijzigingen ondergaan. Houd hiermee rekening in je voorbereidingen.

Info & reserveringen

En cliquant sur « Envoyer », vous acceptez que l’Agence régionale du Tourisme Grand Est (ART GE) utilise vos prénom – nom - adresse e-mail - téléphone dans le but d’instruire votre demande. Pour en savoir plus sur le traitement de vos données à caractère personnel, consultez notre politique de confidentialité.

Je bericht is verzonden

Volgende
Weer
Vandaag
Morgen
Overmorgen
Haguenau
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Straatsburg
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Colmar
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Mulhouse
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Saint-Louis, FR
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h