Biodiversiteitsdagen

" Talrijke verenigingen die zich inzetten voor het behoud van het milieu komen samen in het Ecomusée d'Alsace om u activiteiten rond biodiversiteit aan te bieden: rondleidingen, participatieve workshops, evenementen en leuke ontmoetingen staan allemaal op het programma. "

Op 11 en 12 mei viert het Écomusée d'Alsace de natuur! Talrijke verenigingen die zich inzetten voor het behoud van het milieu komen samen om u activiteiten rond biodiversiteit aan te bieden: rondleidingen, participatieve workshops, evenementen en leuke ontmoetingen staan allemaal op het programma. Deze data zijn niet willekeurig gekozen, want het is Werelddag van de Bedreigde Soorten en Internationale Plantgezondheidsdag. Met zijn 5000 beschermde natuurlijke soorten is het Écomusée d'Alsace een echt voorbeeld van hoe natuur- en toeristische gebieden beheerd moeten worden. Ontdek in dit juweeltje van biodiversiteit het Forêt des Jeux, een gebied dat helemaal gewijd is aan kinderen, met een blotevoetenpad, boomhutten en schommels om te lachen en plezier te maken midden in de natuur!

  • Huisdieren welkom : ja
Aanvullende info
  • Aanverwante faciliteiten/services : WC
  • Gesproken talen : Français, Allemand, Alsacien, Anglais
  • Eetgelegenheid ter plekke : Cafetaria, Restaurant / mogelijkheid om te eten, Restauratie voor groepen, Restauratie voor individuele reizigers
  • Handige services : Ontvangst/geopend voor groepen, Picknickterrein, Winkels / Verkoop van producten, Bushalte voor de deur
  • Tarieven : Volwassenen (18 jaar en ouder): 16,5 € [ Kinderen (4 - 17 jaar) 11 € [ Kinderen (onder 3 jaar) gratis
  • Soort evenement, expositie : Ambachten/Demonstraties
  • Plaats/Begin van het evenement : Écomusée d'Alsace
  • Parkeerplaats voertuigen : Parking gratuit pour voitures , Parking gratuit pour camping car, Parking autocars

Openingstijden en -data kunnen door omstandigheden wijzigingen ondergaan. Houd hiermee rekening in je voorbereidingen.

Info & reserveringen

En cliquant sur « Envoyer », vous acceptez que l’Agence régionale du Tourisme Grand Est (ART GE) utilise vos prénom – nom - adresse e-mail - téléphone dans le but d’instruire votre demande. Pour en savoir plus sur le traitement de vos données à caractère personnel, consultez notre politique de confidentialité.

Je bericht is verzonden

Volgende
Weer
Vandaag
Morgen
Overmorgen
Haguenau
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Straatsburg
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Colmar
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Mulhouse
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Saint-Louis, FR
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h