Musée des Arts Décoratifs de Strasbourg

Het museum voor decoratieve kunst is gevestigd in het Palais Rohan, de voormalige residentie van de vier prinsen-bisschoppen van Straatsburg en getuigt van de aanwezigheid van de Franse koningen in de Elzas. Bezoek vooral de grote appartementen enerzijds en de sector kunst "uit Straatsburg" sinds de heraansluiting van Straatsburg bij Frankrijk. De grote appartementen, terwijl de collectie decoratieve kunst uit Straatsburg is gevestigd in de voormalige paardenstallen van het paleis. Deze betreft de periode van 1681 tot 1871 en omvat met name de beroemde collectie Hannong keramiek (aardewerk en porselein), die wereldwijd beroemd is, maar ook grote collecties meubels, klokken, smeedijzerwerk en goudsmeedwerk met het beroemde vergulde zilver uit Straatsburg.

Aanvullende info
  • Hoogte : 138m
  • Tarieven :
    • Volwassene : 7,50€
    • Kinderen : 0€
  • Korting :
    • Gratis (leeftijdsgrens) : 18 ans
    • Andere kortingen : 3,50 € (groupes > 25 pers., étudiants < 25 ans, 3e âge)
  • Soort aangeboden rondleidingen : Toegang zonder gids, Bezoek met kaarten/pedagogieset, Rondleiding met gids voor particulieren op afspraak, Rondleiding met gids voor groepen, Rondleiding met gids voor groepen op afspraak
Labels
Label th
Label th-mental
Label th-visuel

Openingstijden en -data kunnen door omstandigheden wijzigingen ondergaan. Houd hiermee rekening in je voorbereidingen.

Info & reserveringen

En cliquant sur « Envoyer », vous acceptez que l’Agence régionale du Tourisme Grand Est (ART GE) utilise vos prénom – nom - adresse e-mail - téléphone dans le but d’instruire votre demande. Pour en savoir plus sur le traitement de vos données à caractère personnel, consultez notre politique de confidentialité.

Je bericht is verzonden

Volgende
Weer
Vandaag
Morgen
Overmorgen
Haguenau
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Straatsburg
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Colmar
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Mulhouse
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Saint-Louis, FR
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h